Ingatlan azonosító : 331

Eladó 6 900 000Ft - Családi ház
843 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Kunmadarason, jó állapotban lévő, 84,41 m2 alapterületű, igény szerint korszerűsíthető, két bejáratú családi ház eladó. Az épület falazata tégla (B30-as), építés éve 1980. Nyílászárói fa szerkezetűek, de az egyik szoba és a konyha ablaka 2018-ban ki lett cserélve duplaüveges hőszigetelt fa ablakra. Tetőtere beépíthető. A tető 5 éve lett felújítva. Az épületben található bútorok az ár részét képezik. Fűtés gázkonvektoros, de az egymás melletti két szobában közös cserépkályha is található, míg a fürdőszobában falra szerelt hősugárzó. Udvara körbekerített, kamerával felszerelt, füves, ahol melléképület található, melyben nyári konyha, tároló, és állattartásra alkalmas helyiség van kialakítva. CSOK-osoknak kifejezetten ajánljuk 1-2-3-4 gyermekre minden szempontból megfelelő az ingatlan.
Az ingatlan lakóövezetben helyezkedik el, tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Udvara jól kihasználható, saroktelek, körbe van kerítve, füves, szilva, körte, birsalma, őszibarack, savanyú almafa, édes alma fákkal beültetett.
A Tisza-tó, Tisza-tavi települések a közelben (Tiszafüred 22 km, Abádszalók 24 km, Tiszaderzs 19 km), gyógyfürdők környező településeken Tiszafüreden, Tiszaörsön, és Berekfürdőn, elérhető közelségben. A távolsági buszközlekedés kiváló, a település infrastrukturális ellátottsága megfelelő, szennyvíz beruházás folyamatban a településen. Nagyobb városok a közelben: Karcag, Tiszafüred, Kunhegyes.
Helyiségek: 3 szoba, 1 konyha, 1 főzőfülke, 1 fürdőszoba, 1 WC, 1 közlekedő, 1 előszoba, 1 előtér. A fürdőszobában zuhanyzó és kád is van.
Fűtés: gázkonvektor, cserépkályha.
Közművek: víz, villany, gáz, internet, telefon, kerti csap, fúrt kút, szennyvízcsonk.
Telekterület: 766 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: 130597.

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok