Ingatlan azonosító : 332

Eladó 2 600 000Ft - Telek

Abádszalókon az üdülőterülethez közel egy 845 m2-es beépíthető, körbekerített teljesen üres telek eladó. A telek aszfaltozott útról megközelíthető. A telek településrendezési besorolása kisvárosias lakóövezet, melyben a maximális építménymagasság: 6,5 m, beépíthetőség: 40%, a telek alkalmas lakó-, üdülő-, apartmanépület építésére egyaránt. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Az ingatlanra már volt egy építési engedély, amely ugyan már lejárt, de az akkor készült terv felhasználható, a tulajdonos rendelkezésre bocsátja.
A településen népszerű szabad-vízi strand található, melynek felújítása, fejlesztése folyamatban van, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (új autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló a településen, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Közelben: Tisza-tó, szabadstrand, városközpont.
Közművek: víz, villany, csatorna telken belül, gáz az utcában van.
Telek mérete: 845 m2
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M131127.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok