Ingatlan azonosító : 346

Eladó 900 000Ft - Telek

A Heves megyei Szűcsi településen, leginkább horgászok figyelmébe ajánljuk, a Budapesttől 80 km-re, az ecsédi horgásztó mellett (amely az ország legtisztább horgásztava), gyönyörű környezetben elhelyezkedő, jó adottságú és fekvésű, 1120 m2 területű üdülő építési telket. A telek szélessége: ~14 m, hosszúsága: ~80 m. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van. A településrendezési terv szerinti besorolása: hétvégi házas üdülő, a maximális beépíthetőség: 15 %, építménymagasság 3,6 m. Az ingatlan telekkönyvi besorolása: “kivett zártkerti művelés alól kivett terület”.
Közelben találhatók a szűcsi horgásztavak is. Több telket kínálunk egymáshoz közel (nagyrészt szomszédos telkek, összesen 11 ingatlan), amelyek akár egyben is megvásárolhatók.
Közművek: villany az utcában, gáz, víz, csatorna nincs.
Telekterület: 1120 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Referencia szám: 132568

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok