Ingatlan azonosító : 351

Eladó 9 000 000Ft - Családi ház
62,642 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszaderzsen jó állapotban lévő, kb. 1940-50-es években épült, 62,64 m2 hasznos alapterületű, régi típusú tornácos családi ház eladó. Az épület szerkezete vegyes falazat, vályog és tégla. Az épület igény szerint korszerűsíthető, de jó szerkezetű, és kisebb javítások elvégzése után azonnal költözhető. Udvara füves, körbekerített. Az ingatlan családi háznak, üdülőnek, apartmannak egyaránt alkalmas.
Az ingatlan a Tisza-tótól 3 km-re van! A közeli gáton kiépített kerékpárút található (Tisza-tó körüli kerékpárút). A faluban a távolsági buszközlekedés, és az alapellátás megoldott (iskola, óvoda, kisebb intézmények, üzletek, orvosi ellátás stb.).
Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, szomszédos kisváros: Abádszalók (8 km-re), ahol kiépített népszerű szabad-vízi strand található, melyet rövidesen felújítanak, tovább fejlesztenek, de van strandfürdő is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település, de Abádszalókon autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb. is megtalálhatók.
Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előtér, tornác.
Fűtés típusa: gázkonvektor, az egyik szobában cserépkályha is.
Közművek: víz, villany, gáz.
Telekterület: 1141 m2.
Közelben: faluközpont, Tisza-tó.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M133877.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok