Ingatlan azonosító : 356

Eladó 17 300 000Ft - Családi ház
145,624 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüred csendes kis utcájában, kistelkes, 1986-ban épült, 145,62 m2 alapterületű jó állapotban lévő, két lakrészes családi ház eladó. Az épület falazata szilikát, perlites vakolattal, alapja beton, a tetőszerkezet és minden szerkezet állapota kiváló, tetőtere beépíthető, vasbetonfödémes. Az udvara füves (1 diófával), ahol van egy sokszemélyes fedett pados kerti kiülő, jelentős nagyságú melléképület, és egy könnyűszerkezetes gépkocsibeálló. Az ingatlan nagycsaládosoknak kitűnően alkalmas. Apartmannak, üdülőnek is kialakítható. A teljes épület alá van pincézve (180 m2), masszív betonfalazattal. Az ingatlan lakóövezetben helyezkedik el, a város külső részén, de mégis a központhoz közel, tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), az ingatlannak két tulajdonosa van.
Közelben: élelmiszerbolt, városközpont 1200 m-re (Szabadstrand 3,5 km-re).
Telekméret: 574 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, kerti csap, fúrt kút.
Fűtés: gáz-cirko és vegyes tüzelésű kazán (a gázkazán a földszinten lévő fűtőhelyiségben, a vegyes tüzelésű a pincében).
Helyiségek: 4 szoba, 2 főzőfülke, konyha-étkező, lakóelőtér-nappali, fürdőszoba, 2 WC, kamra, közlekedő, fűtőhelyiség, előszoba, szélfogó.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M134864

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok