Ingatlan azonosító : 358

Eladó 22 000 000Ft - Családi ház
1204 Hálószoba1 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

A Tisza-tó melletti Poroszló településen, 1984-ben épült, 120,82 m2 hasznos alapterületű, kiváló állapotban lévő, kétszintes, 4 szobás családi ház eladó, új beépített konyhabútorral, kétfajta kazánnal (gáz és vegyes tüzelésű). Az épület falazata szilikát. Az ingatlan földszinti külső nyílászárói hat éve műanyagra lettek cserélve, és 8 cm hőszigetelést kapott a homlokzat (Baumit hőszigetelő rendszer nemes vakolattal). A lakóház nagycsaládosoknak kitűnően alkalmas, de apartmannak, üdülőnek is kialakítható. Az udvaron található még egy 43,81 m2-es szilárd falazatú melléképület, melyben egy műhely, garázs és egy kennel van kialakítva, közvetlen mellette még egy 12,47 m2-es könnyűszerkezetes garázs. Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Konyhabútor, az egyik szobai szekrénysor, fürdőszobaszekrény és a lépcső alatti szekrény az eladási ár részét képezi. Az egyik földszinti szobában klíma, udvaron fúrt kút is található.
Az ingatlan a településen belül frekventál helyen helyezkedik el, a Tisza-tó 1 km-re található. A településen élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpároscentrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km.
Közelben: vasútállomás, központ, 33-as főút, kikötők, sportpálya, Tisza-tó, szabad-strand, Ökocentrum.
Helyiségek: földszint: 3 szoba, konyha, étkező, kamra, közlekedő, fürdőszoba, WC, fűtőhelyiség.
tetőtér: 1 szoba, nappali, zuhanyzó (a beépítetlen padlástér egy része még beépíthető).
Fűtés: gáz-cirkó és vegyes tüzelésű kazán radiátorokkal.
Telekméret: 983 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M135291.

             

Jellemzők

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok