Ingatlan azonosító : 368

Eladó 6 500 000Ft - Családi ház
632 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Kívül-belül felújítandó állapotban lévő, igény szerint korszerűsíthető, 47,62+15,93 m2 (együtt 63,55 m2) alapterületű családi ház eladó Tiszafüreden. Az épület falazata vályog. Építésének éve: 1979. Az ingatlan bútorozatlan. Udvara körbekerített, füves. Az ingatlan CSOK-osoknak is megfelelő, de alkalmas lehet apartmannak, üdülőnek egyaránt. Az ingatlan Tiszafüred csendes, jó elhelyezkedésű utcájában helyezkedik el (TESCO-hoz, 33-as és 34-es főúthoz közel).
A Tisza-tó, szabad-strand 3,2 km-re, városközpont 1,2 km-re.
Tulajdoni lapja tiszta, per-, és tehermentes.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz az utcában.
Telekterület: 1490 m2.
Fűtés típusa: gáz-konvektor.
Helységek: előszoba, szoba, nappali, konyha, továbbá külön bejáratú épületben: nyári konyha, fürdőszoba, kamra.
Közelben: 33-as sz. főút, városközpont.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M137118.

     

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok