Ingatlan azonosító : 359

Eladó 6 500 000Ft - Családi ház
843 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszacsegén eladó egy 84 m2 hasznos alapterületű, 2007-ben épült, átlagos állapotban lévő 3 szobás családi ház. A falszerkezete tégla, dupla üvegezésű fa ablakokkal, kívül hiányzik a kőporozás és belül 2 szoba burkolata, egyébként az épület szerkezetileg, alaprajzilag jó és minden más tekintetben jó állapotban van. Az ingatlan bútorozatlan. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik az új falusi CSOK-ot igénybe tudják és kívánják venni.
Tiszacsege kisvárosi infrastruktúrával rendelkezik, jó a távolsági buszközlekedés, M3-as autópálya 27 km-re található, Tiszafüred 26 km-re, Polgár 30 km-re, a településen termálstrand is működik.
Helyiségek: 3 szoba, kamra, konyha, fürdőszoba, nappali, WC.
Fűtés típusa: kályha.
Közművek: víz, villany, szennyvíz, gáz utcában.
Telekméret: 1159 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M154698 .

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok