Ingatlan azonosító : 362

Eladó 22 000 000Ft - Családi ház
1554 Hálószoba2 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüreden eladó egy kitűnő állapotban lévő, 155,32 m2 hasznos alapterületű, kétlakásos családi lakóház, a Húszöles út közelében. A 67,62 m2-es régi lakrész 1970-ben épült, vályogból és téglából vegyesen, a 86,7 m2-es újabb rész 1981-ben épült B30-as téglából. Bejárati ajtók és egy ablak műanyag, a többi nyílászáró hagyományos fa. Kétfajta kazán szolgáltatja a fűtést, vegyes és gáz, a gázkazán 2 éve lett cserélve. A régi palafedés 10 éve bitumenes zsindelyfedést kapott. Az ingatlan nagysága és alaprajzi kialakítása miatt kifejezetten alkalmas lehet legalább két apartmannak, vagy üdülőnek, de természetesen családi háznak akár 2 család részére is abszolút megfelelő. Udvara jól kihasználható, nagyrészt körbekerített, melyben veteményes kert, több fóliasátor (krizantémmal beültetve, amely nem képezi az ár részét), és fúrt kút is található, illetve két önálló garázs (egymás mellett), továbbá jelentős számú melléképületállomány.
A két lakóegység kizárólag együtt eladó, amelyek jelenleg átjárhatók, de függetleníthetők, és bárhogyan máshogy átalakíthatók.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Közelben: városközpont kb. 1300 m-re, Húszöles út.
Helyiségek: nappali, 4 szoba, dolgozó szoba, 2 fürdő, WC, konyha, főző, étkező, előszoba, közlekedő, kamra.
Ha lakások szerint bonjuk meg:
1. lakás (újabb): 2 szoba, nappali, étkező, fürdő, WC, közlekedő, dolgozó szoba.
2. lakás (régi): 2 szoba, konyha, kamra, fürdő (WC-vel), előszoba.
De a helyiségek máshogy is átalakíthatók, átszervezhetők.
Fűtés: gáz- és vegyes tüzelésű kazán radiátorral. Melegvíz: 1-1 db. villanybojler.
Telekterület: 1823 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz, fúrt kút.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M135836.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok