Ingatlan azonosító : 375

Eladó 14 500 000Ft - Családi ház
1234 Hálószoba1 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüred csendes utcájában, közel a központhoz, 1976-ban épült, 123,94 m2 hasznos alapterületű, szerkezetileg jó állapotban lévő, 4 háló és nappali szobás családi ház eladó. Az épület falazata tégla, a hátsó két szoba és az előttük lévő közlekedő szilikát. Az ingatlan nagycsaládosoknak kitűnően alkalmas, apartmannak, üdülőnek is kialakítható, igény szerint korszerűsíthető. Az ingatlanban található bútorok az ár részét képezik. Gépkocsi tárolása fedett garázsban.
Közelben: városközpont, Tesco, Shell kút, 33-as főút.
Telekméret: 518 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Fűtés: gáz-cirkó, és vegyes tüzelésű kazán.
Helyiségek: 4 szoba, nappali, fürdőszoba, étkező, konyha, 2 közlekedő, fűtőhelyiség.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M141138.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok