Ingatlan azonosító : 377

Eladó 8 000 000Ft - Telek

A csodálatos Szarvaskőn, Magyarország egyik legszebb fekvésű településén, Eger mellett, gyönyörű körpanorámás helyvidéki környezetben, eladó egy 638 m2-es telek, egy kétszintes, 94,36 m2 alapterületű, fa szerkezetű (szigetelt), téliesített üdülőépülettel, kandallós fűtéssel, garázzsal. Az ingatlan két bejáratos, a tetőtér kívülről, külső lépcsőn is megközelíthető. A telek körbekerített, a ház körben támfallal védve, udvara gondozott, parkosított. Az épületben lévő teljes bútorzat és a berendezés (a személyes tárgyak kivételével) az irányár részét képezi. Zuhanyzáshoz, WC használathoz a víz a csapadékvíz összegyűjtésével hidroforral megoldott. Az udvaron igényes külső WC is található.
Szarvaskő Egertől 11 km-re, Szilvásváradtól 17 km távolságra, a Bükk nyugati pereme alatt elterülő völgykatlanban, az Eger-patak mentén fekszik. A település kivételes szépségét a fekvésének köszönheti. A hegyek által teljes körben átölelve terül el, csodálatosan szép természeti környezetben. A távolabbi kilátást a faluból a hegyek teljes körben eltakarják, de amit közelről lát az ember, az maga a csoda, mert itt a természet minden ház küszöbéig ér.
Az ingatlanon lévő épület már jogszerű ugyan, de feltüntetni nem lehet, mert a teleknek csak szolgalmi joggal van útkapcsolata, ettől függetlenül a bejárás akadálymentes, a garázsba autóval lehetséges a beállás.
Közelben: Bükki Nemzeti Park, Eger.
Telekterület: 638 m2.
Helyiségek: földszint: nappali, konyha, fürdőszoba, terasz.
tetőtér: 2 szoba, terasz.
Közművek: villany (víz csak hidroforral csapadékvíz gyűjtéssel, gáz, szennyvízcsatorna nincs, de 1000 l-es tartályba gyűlik a szennyvíz).
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, esetleges hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M178174

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok