Eladó 6 000 000Ft  

Abádszalók üdülőterületén eladó két egymás melletti, egyben használt, együtt 1120 m2, körbekerített, beépíthető, teljesen üres építési telek. A telkek településrendezési besorolása hétvégiházas üdülő terület, melyben a minimális és maximális építménymagasság: 3-4,5 m, beépíthetőség: 20%, a telkek alkalmasak üdülő-, hétvégiház, apartmanépület építésére egyaránt. Tulajdoni lapjuk tiszta (per-, teher, és igénymentes).
A településen népszerű szabad-vízi strand található, melynek felújítása, fejlesztése folyamatban van, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (új autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló a településen, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Közelben: Tisza-tó, szabadstrand, városközpont.
Közművek: víz (1 vízóra), villany (1-1 villanyszekrény), szennyvíz telken belül (1-1 beállás), gáz nincs.
Telek mérete: 1120 m2 (együtt), 2x 520 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M139920.

 

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok