Eladó 9 000 000Ft - Telek

Tiszafüred központjához és a 33-as főúthoz közel, egy 601 m2 területű, részben elkerített, jó adottságú és idegenforgalmi szempontból is kitűnő fekvésű telek eladó. A telek településrendezési besorolása ún. “kisvárosias lakó” övezet, amely alkalmas lakó-, apartmanépület építésére (AZ EGYSÉGSZÁM KORLÁTOZÁSA NÉLKÜL!), a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület stb. is elhelyezhető rajta, de akár egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális, és sportolási célú építmény is. A maximális beépíthetőség: 35% (plusz 5% kivételesen engedélyezhető), építménymagasság: legfeljebb 7,5 m.
A telek kizárólag a mellette lévő vendégházas ingatlannal együtt eladó, melynek hirdetési azonosító száma: M154757. A telek esetleg akkor értékesíthető önállóan, ha a szomszédos házas ingatlan tulajdonosa e telekre nem tart igényt.
Az ár bruttó ár (9 000 000 Ft), azaz áfát is tartalmaz, így amennyiben áfás vállalkozás vásárolja meg az ingatlant, az áfa visszaigényelhető (nettó ár: 7 086 600 Ft)!!!
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van (gazdasági társaság).
Telekterület: 601 m2.
Közművek: csak az utcában minden (víz, gáz, villany, csatorna), csonk sincs.
Közelben: Tisza-tó, szabad strand, 33-as sz. főút, MOL benzinkút, Penny, SPAR, Lidl, egy kávézó, a Grillázs cukrászda, a Füzes panzió – Molnár vendéglő, Albatrosz kikötő.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Referenciaszám: M154759.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok