Eladó 33 000 000Ft - Üdülő

Tiszacsegén egy 3 szintes, 162,1 m2 hasznos alapterületű, 2006-ban épült, kiváló állapotban lévő üdülő eladó. Az épület falazata tégla. Két lakószint külön bejárattal rendelkezik, külső lépcsőn keresztül, a földszint nem lakószint, csónak és/vagy gépkocsi tárolásara alkalmas. A bútorok az ár részét képezik. Ajánljuk a Tisza szerelmeseinek, nyaralónak, apartmannak, de még akár családi háznak. Az ingatlanból kilátás a Tisza folyóra, az ingatlan közvetlenül az élő Tisza partján található!!!
Tiszacsege kisvárosi infrastruktúrával rendelkezik, jó a távolsági buszközlekedés, M3-as autópálya 27 km-re található, Tiszafüred 26 km-re, Polgár 30 km-re, a településen termálstrand is működik.
Helyiségek:
földszint: csónak és/vagy gépkocsitároló, terasz,
emelet: konyha-étkező, 2 szoba, WC, fürdő, közlekedő, tároló, terasz,
tetőtér: konyha-étkező, szoba, fürdő.
Fűtés típusa: elektromos.
Közművek: víz, villany, szennyvíz.
Telekméret: 518 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M156336.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok