Ingatlan azonosító : 415

Eladó 20 000 000Ft - Családi ház
162,923 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüred frekventált utcájában, kívül-belül kiváló állapotban lévő, 1988-ban épült, nádtetős, ezáltal tetszetős, egyedi falusias stílusú, mégis modern, háromszintes, 162,92 m2 hasznos alapterületű, összkomfortos, összközműves, 3 szobás családi ház eladó (pinceszint, földszint, tetőtér). Az épület falazata: tégla, tetőtéri falak: szilikát. Néhány éve a nyílászárókat műanyagra cserélték. Udvara parkosított, fúrt kúttal, nádtetős kerti kiülővel, melléképületekkel és garázzsal (utóbbiak kis mértékben felújítandók). Az ingatlan alkalmas családi háznak, apartmannak, nyaralónak is. Az épület pincéjét a tulajdonos nem használja, de ott is kialakítható lakószint. A nádtető folyamatosan ellenőrzött, karbantartott.
Tisza-tó, szabadstrand 2,7 km-re.
Közelben: 33-as főút, TESCO, Shell-kút, városközpont (1,1 km).
Telekméret: 681 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna.
Fűtés: gáz-cirkó, és vegyestüzelésű kazán.
Helyiségek: Földszint: nappali, fürdőszoba, előszoba, étkező, konyha, fűtőhelyiség, pincelejáró, összesen: 72,44 m2.
Tetőtér: 2 szoba, WC és mosdó, előtér, lépcső, összesen: 52,14 m2+3 m2 loggia (az előteret szobaként használják).
Pince: fűtőhelyiség, pincefeljáró, műhely, tüzelőtároló, összesen: 38,34 m2.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc).. Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M160758.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok