Eladó 19 900 000Ft  

Tiszafüred tiszaörvényi településrészén, kifejezetten közel a Tiszához, belül kitűnő állapotú (a földszintje), kétszintes (de háromszintesre előkészített), kívül javításra szoruló (de gyakorlatilag csak a homlokzati festés hibás), 184,63 m2 hasznos alapterületű, összkomfortos, 3 szobás családi ház eladó!!! Az ingatlan a település egyik legcsendesebb, legnyugodtabb lakó-üdülő övezetében helyezkedik el. Az épület homlokzati falfelületét javítani szükséges, de az épület szerkezete kitűnő, a pinceszint erős, vastag beton, földszint 45 cm vastag tégla falazatú, tetőszerkezete is nagyon jó állapotú (cserépfedésű). 2016-ban a korszerűsítés során a nyílászárókat műanyagra cserélték, ill. a gázkazánt és a radiátorokat (lapradiátorokra) szintén kicserélték. A bennlévő bútorok közül a konyhabútor marad, a többi alku tárgyát képezi. Tetőtere beépíthető, arra előkészített (közfalak is ki vannak alakítva, ablakok beépítve, közműveket is felvitték, de a felvezető lépcső nincs kész). Az egész ház alatt pince van, amely önálló lakószintnek is kialakítható (közművesített), de felújításra szorul, és jelenleg tele van pakolva, és gazdálkodásra használják, de a pincében 2 autó parkolására is alkalmas garázs is van. Építés éve: 1985. Lakóháznak, üdülőnek, illetve apartmannak ajánljuk (a 3 három szinten 3 önálló apartman is kialakítható). Az ingatlan megvásárlása remek befektetés, akik nyugodt lakóhelyet, vagy vízhez közeli nyaralót keresnek, de ajánljuk akár CSOK-osoknak is! Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van!
Közelben: Tisza, Tisza-tó, kikötők (Kormorán kikötő 500-re, gát és a Tisza-tó légvonalban 270 m-re, Tisza-folyó 1000 m, Szabics kikötő 1300 m).
Helyiségek: földszint: 3 szoba, 1 közlekedő, 1 fürdőszoba, 1 WC, konyha, nyári konyha/kamra,
pince: tüzelőtároló, közlekedő, zuhanyzó, fűtőhelyiség, 2 tároló.
Fűtés: gázkazán+vegyes tüzelésű kazán, egy helyiségben cserépkályha is.
Telekterület: 881 m2.
Közművek: víz, villany (380 V és 75 A is bent van), gáz, szennyvíz.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M161266.

Jellemzők

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok