Eladó 19 900 000Ft - Családi ház + telek
2176 Hálószoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tisza-tó partján fekvő Poroszló településen eladó egy 6+1 szobás, 1964-ben épült, 217 m2 alapterületű (179,88 m2 földszint+ 38 m2 pince), kívül-belül jó állapotú családi ház. Az ingatlan falazata kisméretű tégla, hátsó rész szilikát. Udvaron garázs, és melléképületek találhatóak közvetlenül a főépülethez építve. 2 szobában és a nappaliban ablakcsere történt néhány éve, műanyagra. Az épület sok helyiséges, több szakaszban épült, de belülről teljesen átjárható, bárhogyan átalakítható, akár több egységes épületté is.
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes).
Az épület családi házként, apartmanként, üdülőként is használható, saját, vagy befektetési célra egyaránt, ideális hely horgászoknak, vízi sportot kedvelőknek, csendre, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak. A bútorok megegyezés szerint az ár részét képezi.
Az ingatlan mellett található egy 1113 m2-es üres telek, ami szintén eladó (referencia száma: M161611), akár együtt is megvásárolhatóak, jelenleg egyben van használva.
A településen élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpároscentrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km.
Közelben: vasútállomás.
A központ, 33-as főút, kikötők, sportpálya, Tisza-tó, szabad-strand, Ökocentrum elérhető közelségben.
Helyiségek: Földszint: 4 szoba, félszoba, kamra, konyha, előszoba, fürdőszoba, előtér, nappali, varrószoba, gardrób, összesen: 179,88 m2.
Pince: szoba, gardrób, fűtőhelyiségek, összesen: 38 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, ásott kút.
Telekterület: 1116 m2.
Fűtés: gáz – cirko és vegyes tüzelésű kazán radiátorral, h. gáz – konvektor,
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M161515.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok