Eladó 2 700 000Ft - Telek

Tisza-tó partján fekvő Poroszló településen, egy 1113 m2 területű, kiváló adottságú és fekvésű, jó megközelítésű, teljesen üres építési telek eladó, közel a vasútállomáshoz. A telek alkalmas lakó-, apartmanépület építésére egyaránt. Aszfaltozott útról megközelíthető, részben körbekerített. CSOK-osoknak kifejezetten ajánljuk!!! A telek közvetlen szomszédságában van egy 172 m2-es lakóházas ingatlan is, amely szintén eladó, e kapcsolódó hirdetés száma: M161611, a két ingatlan együtt is megvásárolható (jelenleg is egyben vannak használva). A telek részben fákkal beültetett, de jelenleg főleg veteményesként használják, szélessége: 21,4 m, hosszúsága: 50,3 m, településrendezési besorolása ún. falusias lakóövezet, melyben a maximális építménymagasság: 4,5 m, beépíthetőség: 30%, a telek alkalmas lakó-, üdülő-, apartmanépület építésére egyaránt.
Poroszlón élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km.
Közelben: vasútállomás.
A központ, 33-as főút, kikötők, sportpálya, Tisza-tó, szabad-strand, Ökocentrum elérhető közelségben.
Telekterület: 1113 m2.
Közművek: minden közmű (víz, villany, gáz, csatorna) csak az utcában.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M161611.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok