Ingatlan azonosító : 423

Eladó 6 900 000Ft - Telek

A Tisza-tavi Poroszlón, eladó egy 2741 m2 területű, jó adottságú, kitűnő fekvésű és megközelítésű telek, egy nem feltétlenül bontandó 8*25 m-es (168,93 m2 hasznos alapterületű!!!) vályog és tégla falazatú gazdasági épülettel, de telekárban. Vállalkozók figyelmébe kimondottan ajánljuk!!! Alkalmas lakó-, apartmanépület, vagy kereskedelmi-szolgáltató jellegű épület építésére egyaránt. A telek aszfaltozott útról megközelíthető, a település frekventált részén helyezkedik el, a központhoz kifejezetten közel, elkerített, sarki ingatlan. Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.
A telken az épületen kívül más nincs, szélessége: 32,5 m, hosszúsága: 53,5 m, településrendezési besorolása ún. falusias lakóövezet, melyben a maximális építménymagasság: 4,5 m, beépíthetőség: 30%.
Telekterület: 2741 m2.
Közelben: központ, üzletek, óvoda, szabadstrand 800 m-re, Ökocentrum 1,2 km-re.
Közművek: víz, csatorna az utcában, villany és gáz telken belül.
Poroszlón élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km. Közelben: Ökocentrum, központ, 33-as főút, kikötők, Tisza-tó, szabad-strand.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M162283.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok