Ingatlan azonosító : 424

Eladó 5 500 000Ft - Családi ház
552 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszaigaron, a község központjában, de csendes, aszfaltozott kis utcában, jó állapotban lévő, 55,61 m2 hasznos alapterületű, belül felújított, 2 szobás családi ház eladó. Az épület falazata szilikát, és tégla. 2016-ban a kis szobában az aljzatbeton, valamint a padlóburkolat fel lett újítva, ekkor a konyha új helyre került, itt új a gázvezeték, a fürdőszobában és konyhában a vízvezeték cserélve lett, továbbá a legtöbb nyílászáró is (a homlokzaton a felújítás nyomai látszódnak, az nem lett kijavítva, és a fürdőszobában is egy kis falrészen). Udvaron nyitott gépkocsibeálló, és közvetlenül a főépülethez építve melléképületek találhatóak, az egyik helyiség nyári konyhának van kialakítva, ahol van villany és gáz, víz nincs. Az épület építésének éve: 1977.
A Tisza-tó 12 km-re található, gyógyfürdők környező településeken Tiszafüreden, Tiszaörsön, és Berekfürdőn, elérhető közelségben. A távolsági buszközlekedés kiváló. Kikapcsolódásra alkalmas a településen lévő neves arborétum.
Közelben: községközpont, polgármesteri hivatal, iskola, játszótér, főút, Tiszaigari Arborétum.
Helyiségek: nappali, szoba, előszoba, fürdőszoba, étkező, közlekedő, konyha.
Fűtés: gázkonvektor, kályha.
Telekterület: 665 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, kerti csap (csatorna még nincs a településen).
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M162629.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok