Ingatlan azonosító : 425

Eladó 15 700 000Ft - Nyaraló
755 Hálószoba2 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüreden, a Tisza-tó és a szabadstrand közelében, az üdülőterületen eladó egy kiváló állapotban lévő, kétszintes (plusz pince), 3+2 szobás, 75,4 m2 hasznos alapterületű üdülőházas nyaraló. A szomszéddal egy falszakaszon ikresen csatlakozik a két ház egymáshoz, de mindkettő két különálló épület, önálló helyrajzi számon (lásd képek közötti helyszínrajzot). Építés éve: 1990. Épület falazata: tégla. Családi háznak, nyaralónak, apartmannak egyaránt alkalmas. Tiszafüreden az ún. üdülőterület vegyes használatú (lakó és üdülő is, a zavaró lakó funkcióhoz kapcsolódó tevékenységek kizárásával). Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes).
Helyiségek: Földszint: nappali, 1 félszoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő, összesen: 37,95 m2.
Tetőtér: 2 szoba, 1 félszoba, fürdőszoba, összesen: 37, 45 m2.
Pince: 25 m2.
Fűtés: kályha.
Telekterület: 360 m2.
Közművek: víz, villany, gázcsonk, csatorna, fúrt kút. Vízóraakna közös a szomszéddal, de külön órával, a szennyvíz csatlakozás a szomszédban.
Közelben: Tisza-tó, szabad strand, 33-as sz. főút, MOL benzinkút, Penny, SPAR, Lidl, kávézó, a Grillázs cukrászda, a Füzes panzió – Molnár vendéglő, Albatrosz kikötő.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M162429.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok