Ingatlan azonosító : 428

Eladó 32 000 000Ft - Családi ház
1384 Hálószoba2 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüreden, nyugodt, csendes, aszfaltozott utcában, a Debreceni út végéhez közel, eladó egy jó elosztású, igényesen kialakított, kitűnő állapotban lévő, kétszintes, 4 szobás, 138,59 m2 hasznos alapterületű, hőszigetelt, padlófűtéses családi ház, garázzsal, kis telekkel. Az ingatlan jó környéken, jó környezetben helyezkedik el. Az épület 1996-ban épült, falazata szilikát, 2016-ban lett leszigetelve (5 cm+nemesvakolat, alatta a régi kőpor). 2020-ban ablakcsere történt az egész házban 3 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve (szélfogó kivételével), illetve a tetőtéri fürdőszoba teljes felújításon esett át.
A bútorzat nem képezi az ár részét (konyhabútor sem), de egyezség kérdése. Az épület családi háznak, nyaralónak, apartmannak egyaránt használható. Az udvar a garázsig Viacolor térkővel burkolt. Udvarai kifejezetten rendezett, gondozott. Az épülethez melléképületek is tartoznak, tárolók, garázs kb. 30 m2. Fúrott kút is van az udvarban.
Helyiségek: Földszint: nappali, előtér (hall) lépcsővel, fürdőszoba, WC, konyha, étkező, kamra, szélfogó; összesen: 70,19 m2.
Tetőtér: 3 szoba, fürdőszoba (benne: zuhanyzó, WC), közlekedő; összesen: 68,4 m2.
Fűtés: gázcirkó padlófűtéssel (mindkét szinten).
Telekterület: 476 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, fúrott kút.
Közelben: 33-as sz. főút, Debreceni út, Budasi Szabadidőpark, központ.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M164150.

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok