Eladó 6 900 000Ft - Családi ház
1484 Hálószoba1 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Kunhegyesen eladó egy jó szerkezetű, de helyenként javításra szoruló, 148,7 m2 hasznos alapterületű családi ház. Az épület falazata: vályog és tégla, építésének éve kb. 1950, de kb. 2002-ben felújították, átalakították. Az ingatlant CSOK-osoknak, befektetőknek is ajánljuk.
További jellemzők: beton sávalap + bitumenes szigetelés, az újabb épületrész tégla, a régi vegyes falazatú, tégla válaszfalak, fa gerendás födém cserépfedéssel, fa nyílászárók, kerámia lap + laminált padló.
Közelben: központ, gimnázium.
Helyiségek: 4 szoba, nappali+konyha+étkező, közlekedő, szélfogó, fürdőszoba, WC, kamra, előtér, garázs, kazánház.
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán radiátorokkal.
Telekterület: 1158 m2.
Közművek: víz, villany, csatorna, gáz az utcában.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M184317.

  

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok