Ingatlan azonosító : 434

Eladó 5 000 000Ft - Családi ház
1032 Hálószoba1 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Kívül-belül felújított, kitűnő állapotú, garázzsal együtt 103,05 m2 alapterületű vályog falazatú, komfortos családi ház eladó Egyeken, frekventált helyen, közel a központhoz. Minden lakóhelyiség burkolata új mázas kerámia. A fürdőszoba kb. 5 éve lett felújítva, akkor kaptak a helyiségek is új burkolatot. Az udvaron diófa és csemete gyümölcsfák találhatók, és fúrt kút. A főépülethez tartozik egy 9,59 m2 alapterületű mozaik burkolatú tornác, és a melléképülethez egy 8,35 m2 területű kerámia burkolatú tornác, és egy 5,74 m2-es pince.
Az ingatlan utazás szempontjából is jó helyen helyezkedik el, közel a vasútállomás, buszmegálló.
A Hajdú-Bihar megyei Egyek, fejlődő nagyközség, megfelelő infrastruktúrával, munkahelyekkel rendelkezik, a település közel van a Tiszához (külterülettel határos), 10 km-re a nagyobb, városi infrastruktúrával rendelkező Tiszafüred, ahol szabad-strand, kikötők, gyógyfürdő, nagy áruházak (Tesco, Lidl, Spar, Penny), kerékpároscentrum stb. is megtalálhatók. Egyekhez közel van a 33-as sz. főút is (3 km-re), Debrecen 62 km-re, M3-as autópálya 37 km-re (M3 Outlet Center ugyanitt).
Telekterület: 1515 m2.
Fűtés típusa: gázkonvektor, kályha.
Helységek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra (padlásfeljáró), pincelejáró, nyári konyha, garázs, 2 tornác, pince
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz, fúrt kút.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M170559.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok