Eladó 9 500 000Ft - Családi ház

Tiszaörsön, 1985-ben épült, 114,79 m2 alapterületű 3+1 szobás, összkomfortos családi ház eladó a Fő út közelében, frekventált helyen, a Tisza-tótól 14,5 km-re!!! Az épület falazata B30-as tégla, erős mély betonalappal, homlokzata fehér kőpor, részben terméskő burkolattal, tetőn síkpala fedés. Az épület szerkezete jó állapotban van, de igény szerint korszerűsíthető. A lakóház jó elosztású, napfényes, tetőtere beépíthető, a felső szint anno meg is volt tervezve (lásd a képek közötti eredeti tetőtéri alaprajzot), a feljutás az előszobából megoldható (a vasbeton födémen ki is lett hagyva a lépcső helye). Az ingatlan alkalmas lehet apartmannak, üdülőnek is. A bútorok és berendezések nagy része az ár részét képezik. Udvara rendezett, füvesített, körbekerített (nagykapu nincs), rajta ásott kút, cseresznyefa, diófa, szilvafa. Parkolás udvarban. Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes). A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra alkalmas, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Tiszaörs élhető, rendezett kisközség, Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti részén fekszik, a Tisza-tó és a Hortobágy kapujában. A településen az alap infrastrukturális ellátottság megoldott (4 osztályos általános Iskola, óvoda, posta, napköziotthonos idősek otthona, gyógyszertár, orvosi ellátás, élelmiszer boltok, benzinkút stb.), tömegközlekedés helyközi buszjáratokkal. A községben élénk a közösségi élet, az idősek és rászorulók házi ellátása is megoldott. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred (11 km), Kunhegyes (24 km), Karcag (25 km), Debrecen, Eger is elérhető közelségben, M3-as autópálya 44 km-re!
A községhez tartozik a kiváló gyógyvizű, családias, igazi retrós hangulatú Tiszaörs fürdő (a háztól 5 km)!!!
Helyiségek: 3 szoba, tároló (ami szobaként is használható), előszoba, konyha-étkező, fürdő, WC előtérrel, közlekedő, kazánház, kamra, terasz, beépíthető tetőtér.
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán és gázkazán radiátorokkal (jelenleg a központi fűtés nem működik), 1 szobában gázkonvektor (működik).
Melegvíz: villanybojler.
Közművek: víz, gáz, villany, ásott kút (szennyvízhálózat nincs a településen).
A telek területe: 1034 m2.
Közelben: faluközpont, benzinkút, 34-es sz. főút.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M186095

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok