Ingatlan azonosító : 441

Eladó 24 000 000Ft - Családi ház
1834 Hálószoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tisza-tó partján fekvő Poroszló település központjában, de csendes utcában, a Tisza-tóhoz közel, eladó egy kétszintes 4 szobás, 1982-ben épült, 183,42 m2 hasznos alapterületű, kívül-belül kitűnő állapotú, teljes közművesített, komfortos családi ház (110,25 m2 földszint + 73,17 m2 emelet, plusz a házzal összeépítve egy 44,14 m-es melléképület). Az ingatlan falazata szilikát, hátsó rész vályog (ez a rész kb. 1930 körül épült, de jó állapotú). Az épületben 3 önálló lakó- vagy üdülőegység kialakítható, mindhárom jelenleg is teljesen önállóan használható, külön bejáratos, és mindegyikhez külön konyha, fürdőszoba tartozik (lásd alaprajzok), így az idegenforgalmi hasznosítás különösen javasolt, az elhelyezkedése miatt is! Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Tisza-tó 700 m-re!!! Az udvaron gyümölcsfák: alma, sárgabarack, szilva, cseresznye, meggy, fúrt kút, továbbá egy 16,03 m2-es garázs is található. A főépületen belül is van egy garázsnak épült helyiség, amely soha sem volt garázs, rámpa sincs kialakítva hozzá, ebben ill. a melléképületben további lakóhelyiségek alakíthatók ki. A bútorok folyamatosan eladásra kerülnek, de ami a házban marad, az, az ár részét képezi. Felső szinten jelenleg lakó van. Az épület családi házként, apartmanként, üdülőként is használható, saját, vagy befektetési célra egyaránt, ideális hely horgászoknak, vízi sportot kedvelőknek, csendre, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak, de CSOK-osoknak ajánljuk!
A településen élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpároscentrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km.
Közelben: településközpont, üzletek, szolgáltatások, Sarokház cukrászda, Coop ABC, 33-as főút, kikötők, sportpálya, Tisza-tó, szabad-strand, Ökocentrum.
Helyiségek: Földszint: összesen: 110,25 m2.
Pince: összesen: 73,17 m2.
Melléképület: 3 helyiséggel 44,14 m2, továbbá ólak, plusz 16,03 m2-es különálló garázs.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, fúrott kút.
Telekterület: 1294 m2.
Fűtés: gázkonvektor.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M172461.

Jellemzők

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok