Ingatlan azonosító : 442

Eladó 1 900 000Ft - Telek

Abádszalókon eladó egy 577 m2-es teljesen üres építési telek az üdülőterületen, a Tisza-tó közelében. A telken víz, csatorna telken belül, villany az utcában. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). A telek aszfaltozott útról megközelíthető.
A telkek településrendezési besorolása hétvégiházas üdülő terület, melyben a minimális és maximális építménymagasság: 3-4,5 m, beépíthetőség: 20%, a telkek alkalmasak üdülő-, hétvégiház, apartmanépület építésére egyaránt.
A településen népszerű szabad-vízi strand található, melyet a közelmúltban újítottak fel, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (jet- ski bérlés, csónakázás). A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (új autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló a településen, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Közelben: Tisza-tó, szabadstrand, városközpont.
Közművek: csatornabeállás telken belül, villany és a víz az utcában.
Telek mérete: 577 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M172629.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok