Ingatlan azonosító : 457

Eladó 24 000 000Ft - Családi ház
1524 Hálószoba2 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüred belvároshoz közeli településrészén (Malom környékén), kifejezetten közel a Tescohoz, központhoz, 33-as főúthoz, kívül-belül kitűnő állapotú (az eredeti kialakítással), a pincével együtt 152,22 m2 hasznos alapterületű (földszint 67,46 m2, tetőtér 47,94 m2, pince 36,82 m2), összkomfortos, 4 szobás családi ház eladó!!! Az ingatlan a település egyik legjobb helyén, csendes, nyugodt utcában található, de mindenhez közel. Építés éve: 1986. Kb. 2013-ban a bejárati ajtót műanyagra cserélték. Az épület szerkezete különösen jó, tetőszerkezet hibátlan, Bramac típusú betoncseréppel fedve. A ház bútor nélkül eladó, de a beépített konyhabútor az ár részét, többi berendezés egyezség tárgyát képezi. A ház nagyon jó elosztású, a két szint önállóan is használható, felső szinten is van fürdőszoba, ill. külön konyha is kialakítható (akár a lakóelőtérben), és az előszobából lehet a földszinti részt és lépcsőn a tetőtéri részt megközelíteni. Lakóházként, üdülőként, illetve apartmanként is egyaránt használható. Az ingatlan megvásárlása remek befektetés, akik nyugodt lakóhelyet, vagy mindenhez közel lévő nyaralót keresnek, de ajánljuk akár CSOK-osoknak is! Jó állapotban lévő különálló melléképület is található a telken, garázzsal (16,47 m2) és tárolóval (6,60 m2).
Közelben: városközpont, 33-as főút, Tesco.
Helyiségek: Pinceszint: tároló, fűtőhelyiség (36,82 m2).
Földszint: szélfogó, előszoba (lépcső), 2 szoba, konyha, kamra, étkező-közlekedő, fürdőszoba (67,46 m2).
Tetőtér: lakóelőtér (lépcső), 2 szoba, fürdőszoba egyben a WC-vel (47,94 m2).
Fűtés: gáz-cirkó lapradiátorokkal, vegyes tüzelésű kazán is (utóbbi jelenleg nem működik).
Telekterület: 367 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M176114.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok