Ingatlan azonosító : 464

Eladó 4 700 000Ft - Családi ház
362 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüred csendes utcájában, eladó egy 39,69 m2-es, másfél szobás családi ház. Az ingatlan kb. az 1930-as években épült. Az épületek falazata vályog. Az udvara körbekerített, füves, fúrt kúttal és kerti csappal, néhány gyümölcsfával (füge és meggyfa), több kis faszerkezetű tárolóval. Az ingatlanban található bútorok az ár részét képezik. Az ingatlan lakóházként, apartmanként, üdülőként is használható, lakóövezetben helyezkedik el, tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes).
Közelben: Tisza-folyó, Tisza-tó, Szabad-strand (1800 m), vasútállomás, Lidl, kerékpáros centrum, termál strand (700 m), orvosi rendelők.
Telekméret: 257 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna.
Fűtés: gáz-konvektor.
Helyiségek: 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M178141.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok