Ingatlan azonosító : 465

Eladó 4 900 000Ft - Családi ház
612 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüreden, kívül-belül felújítandó, 2 szobás, 61 m2 hasznos alapterületű, nagytelkes családi ház eladó, a Debreceni út végéhez közel. Az épület szerkezete vályog. Építés éve: 1958. Udvara nagy, jól kihasználható, részben körbekerített, a szomszéddal közös ásott kúttal. Az udvaron jelenleg lovakat is tartanak (de a lovak nem képezik az ár részét :)). Az ingatlan lakóövezetben helyezkedik el, csendes, jó környéken, tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes).
Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, tároló, tornác.
Fűtés: kályha.
Telekterület: 2591 m2.
Közművek: víz, villany, csatornabeállás és gázcsonk telken belül.
Közelben: Debreceni út, Sláger ABC, városközpont 1200 m-re, TESCO 2500 m-re.
A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M178166.

   

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok