Ingatlan azonosító : 466

Eladó 9 900 000Ft - Családi ház
772 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüreden, a vasútállomáshoz közel, kívül-belül jó állapotú, belül 2018-ban felújított, 77,02 m2 hasznos alapterületű, teljes közművesített, komfortos, 2 szobás családi ház eladó!!! Az ingatlan a település csendes utcájában található, gyakorlatilag mindenhez közel van. Építés éve: kb. 1950, felújítva 2018-ban. Az épület szerkezete vályog, oldalsó és az utca felőli rész rész (bővítmény) tégla, amely később épült. A felújítás során kívül-belül újra lett festve, a padlóburkolatok és a nyílászárók cserélve lettek (dupla üveges fa, fürdőben műanyag), fürdőszoba néhány évvel korábban lett felújítva. Lakóházként, üdülőként, illetve apartmanként is egyaránt használható. Az ingatlan megvásárlása remek befektetés azoknak, akik nyugodt lakóhelyet, vagy nyaralót keresnek, de ajánljuk akár CSOK-osoknak is! Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes).
Helyiségek: nappalai-közlekedő, 2 szoba, konyha-étkező, fürdő, kamra, melléképületek.
Fűtés: gázkonvektor, a nagyobb szobában kandalló is (volt).
Meleg víz: villanybojler (nappali áramról), de a konyhában és a fürdőben is csapra szerelt átfolyós vízmelegítő.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz (teljes közművesített).
Telekterület: 399 m2.
Közelben: vasútállomás, buszpályaudvar, termálstrand (850 m), de közel van a központ (kb. 1 km), a 33-as főút, gimnázium, Lidl, Penny, Spar is, illetve a Tisza-tó és a szabadstrand 2,3 km-re.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M178382.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok