Ingatlan azonosító : 470

Eladó 14 700 000Ft - Lakás
592 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüreden, társasházi lakóövezetében ELADÓ egy kívül-belül kitűnő állapotban lévő, komfortos, 2015-ben felújított, hivatalosan 59 m2 alapterületű 3. emeleti, 2 szobás, klimatizált, társasházi LAKÁS, csendes egyirányú utcában (tényleges alapterület 56,96 m2 + 4 m2 loggia), kis rezsivel (minden irányból lakások). Közös költség 3540 Ft/hó. A ház építésének éve: 1986. Az épület falazata B30-as tégla, hőszigetelve (már eredetileg így épült), mindenhol redőnyös műanyag ablak, új bejárati ajtó, egyik szobában az eredeti szalagparketta, a másik szobában (nagyobb) új laminált padló, többi helyiségben kerámiaburkolat, a nagyszobában klíma. Parkolás a közterületen ingyenes, a ház mögött nagy belső park, melyet a társasházak vesznek körbe (kisebb szoba és a konyha erre néz), benne játszótér. Az épület négyemeletes, melyben összesen 14 lakás, a 3. emeleten három lakás található. A lakásból a kilátás kifejezetten kellemes (Tisza felé néz a loggia). A lépcsőház rendezett. A konyhában kiváló állapotú igényes beépített konyhabútor, amely az ár részét képezi, a nagy szobában lévő beépített szekrény – igény szerint – szintén. E lakás nem a legfelső szinten van, de a tetőt 2019-ben felújították.
Közelben: Tisza-tó, szabad-strand, termálstrand, SPAR, Penny, Lidl, MOL benzinkút, 33-as főút, óvoda.
Helyiségek: 2 szoba, fürdőszoba, WC, konyha, kamra, közlekedő, külső tároló (loggáról megközelíthető), 4 m2 loggia.
Fűtés: gázkonvektor, melegvíz villanybojlerrel (amely a kamrában van), plusz nappaliban klíma.
Közművek: gáz, szennyvíz, víz, villany.
A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.

Ingatlanértékesítő: Kiss György Csaba  06/30-299-7416

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az ügyfelei rendelkezésére! A közművek átírását is elvégezzük az ügyfelek helyett.
Referencia szám: M179252

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok