Ingatlan azonosító : 479

Eladó 10 800 000Ft - Családi ház
903 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Egyek település központjától 5 km-re Egyek-Félhalmon eladó, kitűnő állapotú, 90,07 m2 + 30,57 m2 pince alapterületű, teljes közművesített, folyamatosan karbantartott, szilikát falazatú, 1984-ben épült családi ház. Két szoba burkolata új laminált parketta. Udvara rendezett, 2020-ban új lemezgarázs lett felállítva az udvaron, szennyvízrákötés, bejárati ajtó csere, zuhanyzó kialakítás a kád mellé, belső festés, új fűtésrendszer kiépítése szintén 2020-ban történt.
A Hajdú-Bihar megyei Egyek, fejlődő nagyközség, megfelelő infrastruktúrával, munkahelyekkel rendelkezik, a település közel van a Tiszához (külterülettel határos), 10 km-re a nagyobb, városi infrastruktúrával rendelkező Tiszafüred, ahol szabad-strand, kikötők, gyógyfürdő, nagy áruházak (Tesco, Lidl, Spar, Penny), kerékpároscentrum stb. is megtalálhatók. Egyekhez közel van a 33-as sz. főút is (3 km-re), Debrecen 62 km-re, M3-as autópálya 37 km-re (M3 Outlet Center ugyanitt).
Telekterület: 1461 m2.
Fűtés típusa: gázkazán+radiátor.
Melegvíz: kombi gázkazán.
Helységek: 3 szoba, nappali, konyha+étkező, fürdőszoba, WC, kamra-pincelejáró, előtér, pince.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M183911.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok