Ingatlan azonosító : 480

Eladó 29 000 000Ft - Családi ház
1636 Hálószoba2 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüreden, közel a központhoz, és a 33-as főúthoz eladó egy 5+1 szobás kétlakásos családi ház (a lakrészek külön bejáratosak, teljesen önállóan használhatóak, külön konyhával, külön fürdővel). Az összkomfortos lakóház egyik része vályogból, 1956-ban, másik része téglából 2007-ben épült, az első lakrész 106,94 m2, a hátsó 56,27 m2 hasznos alapterületű (össz.: 163,21 m2). Az ingatlan alkalmas két családnak is, nagycsaládosoknak, de apartmannak, üdülőnek is kialakítható.
A régebbi épület 2007-ben hőszigetelést és nemesvakolatot kapott. Az épületnek beton alapja van. A nyílászárók többsége műanyag, egy része 2007-ben, a két bejárati ajtó és két kis ablak 2020 őszén lett cserélve műanyagra, szintén ekkor történtek további felújítási munkálatok: új előtető készült, amely alulról lambériázva van, tető és a külső homlokzat javítása, új ereszcsatorna készült körbe, új járda készült és az udvar egy része betonozva lett, új kondenzációs kazán (a két lakrész egy kazánról üzemel), ill. elől új radiátorok, új fűtésszivattyú került felszerelésre, valamint maga a fűtőhelyiség is fel lett újítva, szélfogó, nappali-konyha, hátsó előszoba újraglettelve és festve, hátsó 2 szobában új a szúnyogháló és a redőny, az első házban a villanyvezeték újravezetékelve. A bent levő bútorzat az ár részét képezi.
Közelben: 33-as főút, városközpont (1,1 km), Tiszta-tó, szabad-strand (1,8 km), SPAR, LIDL, Penny 1-1,2 km.
Telekméret: 746 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna.
Fűtés: gázcirkó lapradiátorokkal.
Melegvíz: gázcirkó.
Helyiségek: 1. épület: 2 szoba, 1 félszoba, nappali-étkező, kamra, hall, fürdőszoba, konyha, szélfogó, összesen: 106,94 m2.
2. épület: 2 szoba, WC, fürdőszoba, konyha, közlekedő, fűtőhelyiség, összesen: 56,27 m2.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M182457.

 

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok