Eladó 8 000 000Ft - Családi ház

A Hajdú-Bihar megyei Egyek településen eladó egy jó állapotban lévő, 2011-ben épült, 59,86 m2 hasznos alapterületű, nappali+3 félszobás, tégla falazatú, teljes közművesített családi ház, frekventált helyen, a vasútállomás közelében. Az épület homlokzata vakolt (kőpor még nincs rajta), fa dupla üveges ablakok, minden helyiség burkolata mázas kerámia. A főépülethez tartozik egy 19,27 m2 alapterületű be nem fejezett melléképület is (külön bejáratos, de a főépülettel egybe van építve, össze is nyithatók, a főépülettel együtt 79,13 m2). Udvaron fúrt kút, gyümölcsfák: meggy, barack, szilva, cseresznye. Az ingatlan azonnal költözhető, teljesen üres. Egyeken a falusi CSOK igénybe vehető, a ház is alkalmas rá, arra kifejezetten ajánljuk, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Egyek egy fejlődő nagyközség, megfelelő infrastruktúrával, munkahelyekkel rendelkezik, a település közel van a Tiszához (külterülettel határos), 10 km-re a nagyobb, városi infrastruktúrával rendelkező Tiszafüred, ahol szabad-strand, kikötők, gyógyfürdő, nagy áruházak (Tesco, Lidl, Spar, Penny), kerékpároscentrum stb. is megtalálhatók. Egyekhez közel van a 33-as sz. főút is (3 km-re), Debrecen 62 km-re, M3-as autópálya 37 km-re (M3 Outlet Center ugyanitt).
Helyiségek: 3 félszoba, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, közlekedő, WC, tároló.
Telekterület: 914 m2.
Fűtés típusa: jelenleg nincs, de kályha elhelyezhető, illetve a központi fűtés csövezése ki van építve a padlóban (nincsenek radiátorok és kazán sincs felszerelve).
Melegvíz: jelenleg nincs, felszerelhető bojler, kombikazán stb.
Központi fűtés befejezése és a melegvíz-ellátás után a ház összkomfortosnak minősülne.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz, fúrt kút.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M186654

Jellemzők

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok