Ingatlan azonosító : 320

Eladó 12 500 000Ft - Családi ház
77,782 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Kívül-belül kitűnő állapotban lévő falusias jellegű, felújított, 46,67 m2 alapterületű családi ház eladó a Tisza-tavi településen, Abádszalókon. Az ingatlan csendes környéken található, aszfaltozott útról megközelíthető, falazata vályog. Az épület kb. 1890-es években épült, de teljes körűen fel lett újítva az 1990-es években, és 2018-ban. A felújítás során aláfalaztak az épületet, víz és villanyvezetékeket kicserélték, a felújítás során megőrizték az eredeti arculatot, jelleget, alaprajzi kialakítást. Az épület olyan, mint egy skanzen, amely a teljes berendezéssel együtt eladó. Az egyik szoba és konyha között kemence is található. A családi ház praktikus kialakítása révén kényelmes életteret biztosít tulajdonosának, lakóházként, hétvégi házként, apartmanként.
Az ingatlant a Tisza-tó, a vízi sportok, és a horgászat szerelmeseinek is ajánljuk! A településen szépen kiépített népszerű szabad-vízi strand található, melyet rövidesen felújítanak, tovább fejlesztenek, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (új autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló a településen, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Közelben: Tisza-tó, szabadstrand, városközpont.
Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, fedett terasz (17,23 m2), tornác (13,78 m2).
Közművek: víz, gáz, villany, csatorna.
Fűtés típus: kályha, kemence
Telekméret: 660 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M126583

          

 

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok