Eladó 27 000 000Ft - Családi ház

Hajdúszoboszló kertvárosi településrészén, 1963-ban épült, 123,4 m2 alapterületű, jó állapotban lévő családi ház, nagy (főépülettel egybeépített, többhelyiséges) melléképülettel eladó. Családi házként, apartmanként is használható, saját, vagy befektetési célra egyaránt. Az épületegyüttes falazata vályog, kiváló szerkezetű, igény szerint korszerűsíthető. Udvara rendezett, jól kihasználható. Műanyag nyílászárók cseréje 3 éve történt meg (a szobák ablaka és a bejárati ajtó). A melléképület önálló lakrészként is kialakítható (volt is lakásként használva). A melléképületben garázs is található, amelynek közvetlenül az utcára nyíló kapuja van (saroktelek).
Az ingatlan jelenlegi beépítettsége: 22,94 %. Az ingatlan településrendezési besorolása ún. “kertvárosias” lakóövezet (Lke3), melyben a maximális beépíthetőség: 30%, homlokzatmagasság max.: 5 m, oldalhatáron álló beépítési móddal, az ingatlanon lakóépület (250 m2 telekhányadonként egy, de legfeljebb négylakásos), a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, továbbá kulturális, egyéb szállás jelegű, sportolási célú rendeltetés is kialakítható.
A telek a mellette lévő telekkel együtt is eladó, amelyen egy gazdasági épület is található. E szomszédos, kapcsolódó ingatlan hirdetési azonosító száma: M155321. A két ingatlan jelenleg még egy telek, de megosztása elindult, azonban az eladásig nem lesz bejegyezve a változás, amiatt, ha valaki egyben szeretné megvenni, és egyben kívánja használni, amennyiben erre nincs igény a vevők részéről, úgy, a bejegyzést meg kell várni, csak akkor történhet meg az adásvétel.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van.
Telekméret: 667 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Fűtés: gázkonvektor, kályha.
Helyiségek:
lakóépület: 2 szoba, 1 előszoba-közlekedő, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba és WC egyben,
melléképület : 1 szoba, 1 konyha, 2 tároló, 1 kamra.
Közelben található a városközpont, Spar szupermarket, Unicum Pub, Rock Cafe, Hőgyes Endre Gimnázium, Pávai Vajna Ferenc Általános Iskola.
Hajdúszoboszló Debrecentől 22 km-re fekvő alföldi város. Magyarország legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található. Elismertségét elsősorban gyógyvizének és gyógyfürdőjének köszönheti. Hajdúszoboszló Magyarország egyik minősített gyógyhelye, ahol termálvizet találtak 1925-ben, melyet a gyógyhatásoknak köszönhetően gyógyvízzé minősítettek. Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M155320.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok