Ingatlan azonosító : 373

Eladó 8 500 000Ft - Családi ház
913 Hálószoba1 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Nagyivánon eladó egy 91,23 m2 hasznos alapterületű, 1982-ben épült, de folyamatosan karbantartott, jó állapotban lévő 3 háló + nappali szobás családi ház, jelentős melléképületállománnyal. A falazata B30-as tégla. Fűtése gázkonvektor, nappaliban kandalló. Az ingatlan néhány éve új műanyag nyílászárókat kapott, emellett újra van vezetékelve az egész ház illetve a melléképület is. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik az új falusi CSOK-ot igénybe tudják és kívánják venni.
Nagyivánon vannak munkalehetőségek, több olyan vállalkozás működik, ahol nagyobb létszámot foglalkoztatnak (nagy mezőgazdasági vállalkozók, húsüzem, idősek otthona stb.), van orvosi rendelő, gyógyszertár is, és az alapvető infrastruktúra megtalálható itt, nyugodt, rendezett kis település, a Hortobágy szomszédságában. A távolsági buszközlekedés jó. Nagyivántól a Tisza-tó 23 km-re található, gyógyfürdők környező településeken Tiszafüreden, Tiszaörsön, és Berekfürdőn, elérhető közelségben.
Helyiségek: 3 szoba, nappali, konyha+étkező, fürdőszoba, WC, közlekedő, előtér, melléképületek (25×5 m, melyben garázs, tárolók, ólak találhatók).
Fűtés típusa: gázkonvektor, kályha (korábban vegyes tüzelésű kazánnal fűtöttek, a kazánház megvan most is).
Közművek: víz, gáz, villany.
Telekméret: 1185 m2.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M138269.

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok