Eladó 6 500 000Ft - Családi ház + telek
129,13 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

A Tisza-tó melletti, rendezett, folyamatosan megújuló Tiszaderzs településen, eladó egy 3+1 szobás, 129,13 m2 hasznos alapterületű, akár két lakás kialakítására is alkalmas családi ház. Az épület egyik fele vályog, amely kb. 1940-ben épült, másik fele B30-as tégla, amely 1982-ben épült. Az ingatlanhoz tartozik több melléképület (nyári konyha, külső kamra, garázs, ólak stb.) A lakóépület kiváló szerkezetű, nem vizesedik, igény szerint korszerűsíthető, a településen belül nagyon jó helyen, aszfaltozott széles utcában helyezkedik el. Udvara jól kihasználható, jó adottságú, széles, részben füves, részben szőlővel beültetett, gazdálkodásra alkalmas. Az épület családi háznak, üdülőnek, apartmannak egyaránt alkalmas. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes).
Az ingatlan a Tisza-tótól, Tisza-tó körüli kerékpárúttól 3 km-re található. A faluban a távolsági buszközlekedés, és az alapellátás megoldott (iskola, óvoda, kisebb intézmények, üzletek, orvosi ellátás stb.).
Az ingatlant kifejezetten ajánljuk azoknak, akik az új falusi CSOK-ot igénybe tudják és kívánják venni.
Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, szomszédos kisváros: Abádszalók (8 km-re), ahol kiépített népszerű szabad-vízi strand található, melyet rövidesen felújítanak, tovább fejlesztenek, de van strandfürdő is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település, de Abádszalókon autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb. is megtalálhatók.
Helyiségek: 3 szoba, 1 félszoba, 2 veranda köztük WC piszoárral, fürdőszoba, konyha, 2 kamra.
Fűtés típusa: gáz-konvektor, kályha, cserépkályha.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna nincs a településen, fúrt kút és ásott kút az udvaron.
Telekterület: 1687 m2.
Közelben: faluközpont.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M157954.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok