Ingatlan azonosító : 357

Eladó 3 100 000Ft - Családi ház

Tiszafüred csendes utcájában, kívül-belül felújítandó, 56,48 m2 hasznos alapterületű, 2 szobás bútorozott családi ház eladó. Az épület falazata: vályog, építés éve: kb. 1950. Minden helyiség burkolata PVC (beton aljzattal), kivéve az egyik szobát, ahol hajópadló van. Az épület szerkezetileg megfelelő, nem vizes, a kisebb mértékű hibák még orvosolhatók (nem bontásra értett). Az ingatlan lakóövezetben helyezkedik el, tulajdoni lapja tiszta (per-, és igénymentes), de 10 m2 vezetékjog bejegyzést tartalmaz, az utcai elektromos vezeték védőterülete miatt (az E.on vezetékkarbantartást végezhet a 10 m2-en), 3 együttműködő tulajdonosa van, azonnal birtokba vehető. A bennlévő régi bútorok az ár részét képezik. Melléképület van, de az inkább bontandó, pince nincs. Kertben gyümölcsfák.
Helyiségek: konyha, 2 szoba, nyári konyha (utóbbi belülről közvetlenül is megközelíthető, ahol pl. fürdőszoba kialakítható).
Fűtés: kályha.
Telekterület: 930 m2.
Közelben: élelmiszerbolt, városközpont 1200 m-re (Szabadstrand 3,5 km-re).
Közművek: villany telken belül, gáz, csatorna, víz az utcában (van gázcsonk és szennyvízbeállás).
A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M134900.

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok