Ingatlan azonosító : 279

Eladó 7 000 000Ft - iroda helyiség

Tiszafüred külterületén, jó állapotban lévő, jelenleg is üzemelő, 97,18 m2 alapterületű ipari műhely ingatlan eladó. Az épület szerkezete tégla. Az ingatlan lakóövezeten kívül, de közel a városhoz helyezkedik el. A bennlévő gépek, felszerelések nélkül eladó, de akár alku tárgyát is képezhetik. A telephelyen vasipari tevékenység folyik.
Kapcsolódó hirdetés az M115566 számú, jelen ingatlan elsősorban azzal együtt eladó (szomszédos telken, az épületekkel egymással összeépítve helyezkednek el, a képek között utolsóként látható a két épület egyben is).
Az ingatlanon, az épület elé építve, van egy 61,62 m2-es könnyűszerkezetes építmény is, amely a jelenlegi bérlőé, ezen építmény szintén megegyezés tárgyát képezheti, ellenkező esetben eladás esetén elbontásra kerül.
Építés éve: kb. 1970.
Közelben: 34-es főút, 33-as főút, Tesco, egyéb üzemek, telephelyek
Helyiségek: műhely
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán, gázkonvektor
Telekterület: 716 m2
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz a szomszédos (M115566 számú hirdetéssel érintett) ingatlanról, önálló csatlakozás nincs (szociális helyiségek is csak ott)
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, közműátíráshoz.
Referenciaszám: M115573 (kapcsolódó hirdetés a M115566)

 

 

 

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok