Ingatlan azonosító : M003

Eladó 7 000 000Ft - Családi ház
792 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a folyamatosan fejlődő falusi jellegű kisvárosban, az idegenforgalom terén is kedvelt Tisza-tavi településen, Abádszalókon eladó egy felújítandó vagy lebontandó parasztház. Az ingatlan nagyon jó helyen helyezkedik el, közel a Tisza-tóhoz, kikötőhöz és a központhoz. Az ingatlantól a Tisza-tó körülbelül 3 percre, a strand 10 percre van gyalog. A családi házhoz nagy telek tartozik, 1459 m2. A telken kerti csap és fúrt kút is található. A családi házat az 1920-es években építették, 79,32 m2 alapterületű, falazata vályog. Aki szereti a régi látszógerendás parasztházakat és lát benne fantáziát a felújításban, annak kiváló választás. Vagy aki vállalkozó szellemű és egy új családi ház, hétvégi ház, apartman, szálláshely építésébe belefogna, szintén javasoljuk, az ingatlan központi elhelyezkedése miatt. A ingatlan utca felőli kerítése új, a szomszédos telkek felé betonalapon drótkerítéssel van körbe kerítve. A házban volt egy cserépkályha, elemei megvannak bontott állapotban (amely az ár részét képezi).Csendes környéken található, aszfaltozott útról megközelíthető.
Az ingatlant a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek is ajánljuk! A településen szépen kiépített népszerű szabad-vízi strand található, melyet részben felújítottak 2019 júliusában. Már látogatható, de a fejlesztések folytatódnak tovább a stand területén. Vannak kikötők is, illetve lehetőség vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet-ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (új autóbusz pályaudvar, vasútállomás, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny Market áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskola, óvoda, bölcsőde, tanuszoda, benzinkút stb., (jelenleg egy új gyermekorvosi rendelő van kivitelezés alatt). A távolsági buszközlekedés kiváló a településen, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Közelben: Tisza-tó, szabadstrand, kikötő, városközpont, étterem, sportpálya.
Helyiségek: 2 szoba, konyha, előszoba, kamra, fürdőszoba WC-vel egyben
Közművek: víz, gáz, villany, csatorna, fúrt kút.
Fűtés típus: nincs
Telekméret: 1459 m2.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M136334.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok