Ingatlan azonosító : M165846

Eladó 15 150 000Ft - Lakás
572 Hálószoba1 Fürdőszoba  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüred társasházi lakóövezetében eladásra kínálunk egy kiváló állapotú, minden igényt kielégítő, a közelmúltban felújított, klímás, erkélyes, 2. emeleti, 57,79 m2 alapterületű társasházi lakást. Az épület szerkezete B30-as tégla. Az építés éve: 1983. A lakás nyílászárói újak, korszerűek (2020. áprilisában lettek kicserélve műanyagra), burkolatai jó állapotúak. A lakás igény szerint, külön megegyezés alapján, bútorozva is megvásárolható, így a laskás a legcsekélyebb átalakítás nélkül, azonnal beköltözhető.
Közművek: víz, villany, szennyvíz, gáz. Fűtés: radiátoros központi fűtés, gázcirkóval. A radiátorok a közelmúltban lettek felszerelve. A lakás elhelyezkedése hőtechnikai szempontból is kiváló, hiszen minden oldalról, valamint alulról és felülről is fűtött lakások határolják.
Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő, kamra. Gépkocsi parkolása a társasház előtti közterületen, ingyenesen lehetséges.
Közelben: Holt-Tisza part, szabad-strand, vasútállomás, autóbuszállomás, benzinkút, orvosi rendelő, gyógyszertár, gimnázium, áruházak, városi strand, 33-as főút.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, kormányablak, rövidesen megújuló városközpont és gyógyvizű termál-strand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, éttermek, taxi- és más szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal az elérhetőségemen. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átíratását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M165846.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok