Eladó 3 000 000Ft - Telek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében, Miskolcon eladó egy 1033 m2 alapterületű zártkert, gyümölcsös. A telek körbe van kerítve, található rajta egy 4×4 m-es épület és egy kb. 16 m2-es zárt garázs. A környék csendes, az utcában családi házak épültek és épülnek. Van közvilágítás, kábeltv. Panorámás kilátás a Perecesi völgyre. Az ingatlan gyümölcsös és gazdasági épület megnevezésű, per-, igény-, és tehermentes, egy tulajdonosa van. A terület belterületbe vonása folyamatban van.
Telekméret: 1033 m2.
Közelben: iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, ABC.
Közművek: víz, villany, gáz telken belül, csatorna utcában.
Miskolc az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városa, a Bükk-vidék keleti részén, a Szinva, Hejő és a Sajó völgyében, különböző természeti és gazdasági tájegységek találkozásánál található, fekvése csodálatos.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M157142.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok