Eladó 6 000 000Ft - Telek

Tiszafüred tiszaörvényi településrészén, kifejezetten csendes utcában, de vízhez közel, teljes közművesített 575 m2-es, beépítetlen építési telek eladó. A telek szélessége: ~20,8 m, hosszúsága: ~27,6 m. A telek településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet, melyben a maximális építménymagasság: 6,0 m, beépíthetőség: 30%, a telek alkalmas lakó-, üdülő-, apartmanépület építésére egyaránt. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy házaspár tulajdona. Az ingatlant elsősorban a Tisza és a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak ajánljuk.
Közelben: Tisza-tó, Tisza folyó, tisza-tavi kerékpárút, Hableány étterem, Kormorán kikötő, Szabics kikötő, Stég Szabadidőközpont és Halsütöde.
A telek mérete: 575 m2.
Közművek: víz, villany, szennyvíz utcában, gázcsonk telken belül.
A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M127021.

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok