Ingatlan azonosító : 364

Eladó 14 800 000Ft - Családi ház + üzlethelyiség
126,751 Hálószoba1 Fürdőszoba1 Garázs  Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Tiszafüred központjához közel, jó állapotban lévő, kétegységes, összesen 126,75 m2 hasznos alapterületű, jelenleg is működő vendéglátóegység (presszó) és lakóház eladó. Lakóház építés éve: 1988, a presszó: kb. 1950, de felújítva 2000-es években. A lakóépület falazata tégla, presszó vályog kívül-belül faburkolattal. Az ingatlan alkalmas arra, hogy új tulajdonosa ott lakjon és onnan működtesse a bejáratott vendégkörrel rendelkező italozót, de a lakóház akár apartmanként is használható.
A két funkció egy telken egymás mögött, külön épületben, egymástól függetlenül helyezkedik el, külön-külön bejárattal (de az udvaron keresztül az átjárás megoldott). Az épületegyütteshez egy kb. 30 m2-es garázs, és kb. 12 m2-es különálló melléképület is tartozik. A lakóház klímával felszerelt, az udvar parkosított. A presszó rész terasza térkövezett, falazata igényesen kívül-belül fával burkolt, belül egyedi tégla pult, és berendezés, minden helyiségben kiváló állapotú újszerű járólapok. A presszó kiszolgáló része mögött egy 22 m2-es külön terem is található, amely kisebb rendezvények, összejövetelek tartására alkalmas.
Helyiségek: szoba, előtér, fürdőszoba, konyha, nappali, összesen: 45,25 m2, továbbá garázs és mellépület.
Presszó helyiségei: személyzeti WC+ takarítószeres, söröző, női WC, közlekedő, férfi WC, férfi mosdó, piszoár, közlekedő, külön terem, összesen: 81,5 m2, terasz.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Fűtéstípus: söröző: gázkonvektor, lakóház: gázkonvektor és kályha.
Telekterület: 670 m2.
Közelben: 33-as főút, központ.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!

Ingatlanközvetítő: Kiss György Csaba +36-30-299-7416

A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referencia szám: M136683.

     

Az itt látható Google által biztosított térképen csak a kiválasztott település látható,
a jelölést a Google helyezi el tetszőlegesen a településen belül, az érintett ingatlan címet irodánktól tudhatja meg.

Ingatlan térkép

Hasonló ingatlanok